Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Statie beton Savarsin

S.C. Piatra Balast Impex S.R.L. - Statie Betoane

Prefabricate Statie beton Savarsin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Piatra Balast Impex S.R.L. - Statie Betoane - Prefabricate Statie beton Savarsin.


  S.C. Piatra Balast Impex S.R.L. a investit intr-o statie de preparare / productie de betoane si mixturi asfaltice care prepara toate  1_400_02 prevazute in normativele romanesti si europene, atat pentru a produce materia prima atat pentru lucrarile proprii, cat si pentru terti beneficiari.

   Calitatea si garantiile pe care le primiti, vor face ca lucrarile sa devina sigure si lipsite de vicii. Societatea asigură calitatea produselor sale, prin: testări riguroase de produse, activități de control al calității, planuri de management și proceduri.

 

   Produsele puse la dispozitie de compania noastra sunt reprezeStatie Beton Iancantate de intreaga gama de betoane, sape, mortare, produse care se adreseaza firmelor de constructii si persoanelor particulare ce dezvolta proiecte de contructii. In acelasi timp, oferim servicii de transport cu autobetoniere moderne cu capacitatii de la 7 mc la 10 mc, precum si serivicii de pompare beton cu autopompe cu lungimea bratelor de 24-36m.

 

0728.318.885
0726.128.919
piatra.balast@yahoo.ro

Servicii

   Betoane, sape, mortare, produse de balastiera

 

  • Transport beton
   Pentru a impiedica segregarea betonului proaspat, Piatra Balast Impex  pune la dispozitia clientilor servicii de transport cu autobetoniere moderne, de capacitati de 10 mc. Impiedicarea segregarii este necesara pentru a asigura pastrarea caracteristicilor dorite si a lucrabilitatii betonului.
  • Pompare beton

   Un alt serviciu important oferit de compania noastra este pomparea betonului. Cea mai eficienta metoda de turnare, consta  in utilizarea pompei de beton, metoda oferind urmatoarele avantaje:

  • versatilitate pe verticala si pe orizontala;
  • turnare rapida si fara sincope;
  • mentinerea calitatii betonului.

   Betonul este un material compozit obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate si apa. Piatra Balast Impex realizeaza acest amestec in statii de beton automatizate si performante si il transporta la locul unde se realizeaza constructia.

  • Este un material cu costuri scazute pe tona de incarcare statica, este usor de utilizat si necesita cheltuieli mici de intretinere.
  • Din punct de vedere, producerea si transportul betonului necesita o energie totala mai mica decat multe alte materiale de constructii.
  • In prezent, oferim clientilor nostrii betoane din cele 4 statii, care permit atingerea unor performante superioare privind urmatoarele aspecte: productivitate, produse de calitate controlata si constanta, respectarea normelor de sanatate si securitate in munca, respectarea normelor de mediu.

 

Galerie foto

Prefabricate Statie beton Savarsin

Statii betoane