Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Statie beton Harsova

SC OYL COMPANY HOLDING AG SRL

Prefabricate Statie beton Harsova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC OYL COMPANY HOLDING AG SRL - Prefabricate Statie beton Harsova.


    Societatea comerciala OYL COMPANY HOLDING AG SRL a fost infiintata in anul 2006, fiind axata pe constructia de drumuri, fabricarea de betoane si mixturi asfaltice.

    Un factor valoros al societatii noastre il constituie resursele materiale disponibile: parcul auto, utilaje de ultima generatie, carierele de piatra, statiile de mixturi asfaltice, statiile de betoane, precum si laboratoarele aferente bazelor de producere a mixturilor asfaltice, betoanelor, agregatelor.

    O parte importanta a activitatii SC OYL COMPANY HOLDING AG o reprezinta productia si livrarea de betoane prin statiile de betoane atestate de catre Inspectoratul de Stat in Constructii. Tipurile de beton sunt create in functie de scopul lor, precum si printr-o interactiune continua cu profesionisti, pentru a respecta standardele si cerintele structurale.beton2_400_04

    Material de constructie folosit este un compozit, obtinut in urma intaririi unui amestec omogen de agregate, ciment, apa si diferite adaosuri. Betonul este folosit in industria constructiilor, in elemente de infrastructura si suprastructura pentru constructiile civile, industriale, hidrotehnice si ingineresti – drumuri, poduri, baraje, tuneluri.

    Retetele de beton sunt proiectate de specialistii OYL COMPANY HOLDING AG in concordanta cu normativul 012/2007 si normativul C22/1992. De asemenea, compania poate produce, la cerere, beton dupa retetele proiectate de beneficiar.

    Compania SC OYL COMPANY HOLDING AG oferă garanţia în exploatarest_beton_400 a betonului urmărind respectarea procedurilor de mai jos: - efectuând studiile şi analizele pe elementele constitutive: nisip, pietriş, ciment, apă în laboratoarele proprii, determinând principalele caracteristici fizico-chimice; - introducând într-o tehnologie modernă de fabricare cu adaosuri (aditivi); - supraveghind timpii de malaxare şi omogenizare; - transportând în condiţii optime (perioada determinată de timp la anumite temperaturi de fabricaţie); - punând acesta în opera în condiţii tehnice profesioniste (cofraje rigidizate, etanşe, vibrarea betonului, protejarea după turnare etc.); Cele doua statii dispun de un Laborator propriu de gradul III autorizat de Inspectoratul de Stat in Constructii. Deţinem certificate ce atestă calitatea activităţii atât pe plan naţional, cât şi european.

PUNCTE DE LUCRU:

HARSOVA-JUD. CONSTANTA

SLOBOZIA-JUD. IALOMITA

Servicii

Preparam betoane (clasa C2,8/3,5 la C32/40) prevăzute în "Nomenclatorul Pe Clase De Betoane, Pentru Executarea Lucrarilor De Beton Armat Si Precomprimat " indicative NE - 012/2007 şi betoane de ciment pentru imbrăcăminţi rutiere (BcR3,5 la BcR4.5) prevăzute în Normativul C22/1992.

 

Galerie foto

Prefabricate Statie beton Harsova

Statii betoane