Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Statie beton Baia Mare

Chilia srl

Prefabricate Statie beton Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Chilia srl - Prefabricate Statie beton Baia Mare.


 Statia de betoane cu productivitate ridicata a fost data in folosinta in urma cu mai multi ani respectand cele mai severe norme de calitate !

 Betonul are rezistenţă foarte bună la eforturi de compresiune, dar nu se comporta bine la întindere sau forfecare. Pentru ca elementele structurale să poată prelua şi aceste eforturi, în masa de beton se înglobează armătură - cel mai des întâlnit element fiind oţelul. Pentru alte elemente, în general cele prefabricate se mai utilizează ca armatură şi alte materiale cum ar fi fibra de sticlă, diverşi polimeri, etc.

    Cimentul (cel mai des întâlnit este cel tip Portland tip llA-S 32,5R) este de foarte multe feluri, funcţie de destinaţia elementelor de beton. În afară de cimentul folosit pentru elemente de structură, des întâlnit este şi cimentul alb care are ca scop executarea diverselor finisaje (de obicei pentru exterior, caz în care finisajele pe bază de ipsos sunt prohibite, din cauza proastei comportări a acestuia în prezenţa apei).
 
    Agregatele, roci naturale de diverse dimensiuni, plecând de la nisip fin şi până la bolovani, au cea mai mare proporţie în masa betonului. Se poate considera betonul ca fiind un amestec teoretic omogen de sfere, cele mai mici fiind intercalate printre cele mari, cele mai mari fiind pietrişul, cele mici nisipul, iar cele mai mici particulele fiind cele de ciment, care au şi rolul de liant.

      Un fenomen negativ care poate apărea este cel de segregare a elementelor. Un beton segregat este de calitate inferioară, chiar daca s-a respectat reţeta şi procentul elementelor din compoziţie. Segregările se prezintă în secţiunea betonului ca zone în care agregatele mari sunt concentrate excesiv, de obicei în partea de jos, iar cele mici în partea superioară.

 Obiectivul final al acestei firme este de a realiza si a mentine o buna reputatie pe piata  prin distribuirea de produse de buna calitate (betoane, cimenturi, agregate), conform cu nevoile clientilor, prin realizarea unor lucrari de constructii civile si industriale, transporturi tehnologice (transport beton ) si inchirieri utilaje (pompe de turnat beton, buldoexcavator, excavator etc)

  Firma noastra are o echipa de angajati profesionisti. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor noastre .

  Cu un management modern, cu un personal tehnic de inalta calificare, prin investitii in modernizare si tehnologie si o organizare eficienta,  firma noastra  si-a diversificat activitatile legate de lucrarile in constructii.

 Asiguram transportul precum si pomparea betonului in santierele Dumneavoastra: 

  • Constructii civile, industriale si agricole
  • Lucrari tehnico-edilitare
  • Lucrari constructii poduri si drumuri
  • Lucrari alimentare cu apa. canalizare si statie epurare
  • Lucrari instalatii interioare: sanitare, termice, gaze si electrice.  

 Adaptandu-ne permanent conditiilor din piata am reusit sa ne dezvoltam constant asigurand clientilor suport total prin intermediul a cinci depozite materiale constructii si a unei statii de betoane.

 Statia de betoane cu productivitate ridicata a fost data in folosinta in urma cu mai multi ani respectand cele mai severe norme de calitate ! 

Servicii

Transportul betoanelor este asigurat catre clienti cu flota proprie de autobetoniere CIFA a cate 9 MC fiecare + o autopompa care asigura pomparea betoanelor prin intermediul unui brat de 28 ML !

Va asteptam sa apelati cu incredere la serviciile oferite. Pret beton, statii betoane, betoane, beton...

Prefabricate Statie beton Baia Mare

Statii betoane