Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Plastic Targu Jiu

Crilelmar Srl

Prefabricate Plastic Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Crilelmar Srl - Prefabricate Plastic Targu Jiu.


Sc Crilelmar Srl. este principal producator de mase plastice (bunuri de larg consum,doze pentru instalatiile electrice) furtun apa teava apa.

Flota noastra de masini face posibila distributia pe intreg teritoruil Romaniei cat si in Ungaria. 

     Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat esenta unei evolutii dinamice. Reteaua partenerilor nostrii, de pe intreg teritoriul tarii, colaborarea cu furnizori de prestigiu si gama diversificata de produse constituie o garantie a seriozitatii noastre cu care va stam permanent la dispozitie .

    Intregul lanț de procese de la fabricație până la livrare, de calitatea produselor obținute, de folosirea materiei prime de cea mai bună calitate, prin implementarea și menținerea standelor de calitate și mediu ISO 9001 și ISO 14001, de inovație, prin dezvoltarea și completarea gamei de produse, prin grija față de mediul înconjurător, prin politica de orientare către satisfacția clientului.
    Produsele realizate de noi au o larga utilizare : ambalaje , produse de larg consum , productia de mobilier , constructii civile si industriale , constructii de masini etc.

     Prin intermediul viziunii şi valorilor firmei, compania noastra se ridică la nivelul aşteptărilor, fiind un cetăţean universal respectabil.
 Această realizare îşi are rădăcinile în istoria şi cultura noastră şi se va răsfrânge asupra modului în care ne desfăşurăm activitatea profesională cotidiană.

Servicii

Realizam prefabricate plastic din:

 Politetrafluoretilena

 Cunoscut sub denumirea comerciala de teflon, fluon, hostaflon etc. si sub abrevierea PTFE, politetrafluoretilena este un material palstic care contine atomi de carbon si fluor intr-o molecula foarte mare si cu legaturi atomice foarte puternice , ceea ce-i confera proprietati remarcabile.

 2. Poliamida

 Cunoscuta si sub denumirea de duramid,nylon etc. poliamida este de mai multe calitati in functie de structura moleculara si de compozitie 
 Principale utilizari : roti dintate, lagare, came, ghidaje, roti pentru carucioare, role transportoare in diferite utilaje din industria textila, alimentara, etc.

Prefabricate Plastic Targu Jiu

Prefabricate Plastic -placi, folii, tuburi, profile, ambalaje, Fabrica plastice, mase plastice, producatori