Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Mixturi asfaltice Galati

Mixturi Asfaltice, Lucrari Terasamente Galati - S.C. Tralma S.R.L.

Prefabricate Mixturi asfaltice Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Mixturi Asfaltice, Lucrari Terasamente Galati - S.C. Tralma S.R.L. - Prefabricate Mixturi asfaltice Galati.


   S.C. Tralma S.R.L. a dezvoltat statia de mixturi asfaltice impreuna cu utilizareaMixturi Asfaltice, Lucrari Terasamente Galati directa in proces a nisipurilor bituminoase. Statia a fost executata si prepara toate tipurile de mixturi asfaltice prevazute in normativele romanesti si europene, atat pentru a ne produce materia prima pentru lucrarile proprii de amenajari drumuri, dar si pentru terti beneficiari.

   Sisturile bituminoase sunt compuse din bitum si nisip, concentratia de bitum la cantitatea de nisip fiind determinata in laborator. Astfel pentru a respecta reteta de preparare a mixturii asfaltice se va face inainte de inceperea lucrului un calcul pentru a determina cantitatea de bitum si de nisip care mai trebuie introduse suplimentar, din gospodariile de bitum si agregate (predozator agregate) in procesul tehnologic de producere a mixturii conform retetelor.

Servicii

   S.C. Tralma S.R.L. ofera urmatoarea gama de servicii:Mixturi Asfaltice, Lucrari Terasamente Galati

   - Mixturi asfaltice;

   - Lucrari terasamente;

   - Lucrari asfaltare.

   Componenta statiei de preparat mixturi asfaltice:

   Predozatorul de agregate cu 4 (5 sau 6 compartimente la cererea beneficiarului), cu benzi extractoare si banda colectoare realizeaza o predozare a agregatelor în functie de reteta de asfalt comandata. Predozarea se realizeaza volumetric prin reglarea initiala a grosimii stratului de agregate extrase din fiecare compartiment, corectiile impuse de dozarea finala realizandu-se prin varierea vitezei benzilor extractoare.

   Banda de transport agregate are o lungime de 10 m, preia agregatele de la banda colectoare a predozatorului si le transporta în uscator. Banda poate fi inclinata la diverse unghiuri functie de amplasarea  masinilor pe fundatii.

   Uscatorul de agregate, de tip cilindric, cu ax inclinat cu cca 5° fata de orizontala, in sensul fluxului tehnologic, realizeaza uscarea agregatelor si aducerea lor la temperatura impusa de procesul tehnologic.

   Filtrul de praf are rolul de a filtra gazele arse rezultate in procesul de uscare a agregatelor in toba uscator, precum si de a retine praful rezultat la cernerea – dozarea si cantarirea agregatelor. Este prevazut cu o camera de linistire in care sunt separate particulele grele, particule care sunt reintroduse in fluxul tehnologic. Praful retinut se transporta pentru depozitare intr-un siloz de praf si poate fi reintrodus in fluxul tehnologic, in functie de reteta.

   Turnul de malaxare este un utilaj complex care realizeaza:Mixturi Asfaltice, Lucrari Terasamente Galati

   • transportul agregatelor fierbinti;
   • transportul filerului la dozatorul de filer;
   • sortarea agregatelor fierbinti venite de la uscator;
   • dozarea gravimetrica a agregatelor functie de reteta comandata;
   • dozarea gravimetrica a filerului;
   • dozarea gravimetrica a bitumului;
   • dozare gravimetrica a aditivilor;
   • malaxarea  componentelor pentru omogenizarea mixturii;
   • descarcarea sarjei de mixtura in buncarul de stocare mixtura;
   • descarcarea mixturii in mijlocul de transport.

   Transportorul cu snec elicoidal preia praful recuperat de la filtru si-l descarca în silozul de praf special prevazut pentru aceasta sau il reintroduce in fluxul tehnologic. Lungimea snecului este de 6 m si poate fi modificata  in functie de amplasarea utilajelor.
Instalatia de aer produce aerul comprimat necesar comenzilor instalatiei pneumatice a statiei si scuturarii sacilor de filtrare.

   Cabina de comanda cuprinde pupitrul si dulapurile care contin elementele de comanda, programare si supraveghere a functionarii tuturor componentelor statiei de preparat mixturi asfaltice.

   Gospodaria de bitum are rolul de depozitare, ridicare la temperatura de lucru si de introducere in circuitul tehnologic a bitumului necesar obtinerii mixturilor asfaltice conform retetei.
   Gospodaria de filer are rolul de depozitare a filerului necesar retetei de lucru, acesta fiind transportat la cantarul de filer cu transportoare elicoidale.
   Gospodaria de praf are rolul de depozitare a prafului rezultat din procesul de filtrare a gazelor arse si introducerea lui in procesul de fabricatie conform retetei de lucru, acesta fiind transportat la cantarul de filer si praf  cu transportoare elicoidale.

Galerie foto

Prefabricate Mixturi asfaltice Galati

Mixturi asfaltice-Lucrari terasamente-Statie de Mixturi asfaltice