Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Metal Pucioasa

SC DONATO COM SRL Concertina sarma ghimpata Dambovita

Prefabricate Metal Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC DONATO COM SRL Concertina sarma ghimpata Dambovita - Prefabricate Metal Pucioasa.


        Concertina sarma ghimpata   TRANSPORT GRATUIT!

    Specificatii tehnice

Fie ca doriti sa securizati o fabrica, locuinta, curte, ferma sau o institutie, este uneori usor sa va pierdeti in diversitatea detaliilor tehnice ale produselor. Iata cateva elemente de baza in alegerea produsului ce se potriveste perimetrului dumneavoastra:

    DIAMETRUL SPIRALEIPrefabricate Metal Pucioasa
Acesta se refera la diametrul colacului ce urmeaza a fi instalat. Diametrul variaza cu +/- 50mm in functie de lungimea pe care este intins colacul. Pentru eficienta optima se recomanda a nu se intinde un colac pe lungimi de peste 10m. Cele mai solicitate diametre de sarma lamata concertina de la DONATO COM SRL sunt urmatoarele:

    450mm – aplicabila pe laturile sau varful gardurilor, constructiilor si in jurul stalpilor
    700mm – aplicabila in principal direct pe sol
    900mm – aplicabila la nivelul solului in sistem singular, dublu sau piramidal

    NUMARUL SPIRELOR LA COLAC

Atentie la variantele ieftine disponibile pe piata, unde pretul scazut inseamna un numar scazut de spire la colac. Surpriza apare in momentul in care desfasurati colacul concertina si descoperiti ca acesta este mai „usor” uneori, chiar si cu pana la 15 spire! Cu cat este mai mic numarul de spire, cu atat este mai putin eficient obstacolul concertina, devenind vulnerabil. Este usor sa recunoasteti aceste produse verificand o serie de parametri tehnici, greutatea colacului si certificatele de calitate.
DONATO COM SRL va ofera cel putin 56 de spire la colac indiferent de diametrul pentru care optati.

    REZISTENTA LA RUPERE

Sarma lamata concertina originala este formata dintr-o sarma centrala din otel galvanizat zinc de minimum 200g/m patrat de diametrul minim de 2.50mm, rezistenta la o forta de cel putin 160kg/mm patrat, imbracata intr-un sistem de lame de minimum 0.45mm. La DONATO COM SRL aceste valori sunt standard pentru toate modelele de lame, ceea ce fac produsele noastre durabile si eficiente in timp.

    DESFASURAREA MAXIMA RECOMANDATA

Lungimea pe care se desfasoara un sistem concertina determina in mod direct proportional distanta dintre spire, care scade eficienta obstacolului daca devine prea mare. In general, distanta dintre spire nu ar trebui sa depaseasca 350-370mm, in functie de nivelul de securitate dorit. Sulurile de diametru 450mm se recomanda pentru o lungime desfasurata de cel mult 10m.

    NUMARUL CLEMELOR DE PRINDERE

Clemele de prindere transforma firul intins de sarma cu lame in obstacolul cunoscut drept „sarma lamata concertina”. Uneori vanzatorul profita de faptul ca nu toata lumea cunoaste importanta clemelor de prindere si ofera spre vanzare varianta ieftina cu prindere in 3 cleme in locul celei de 5 cleme. Daca acest sistem este potrivit diametrelor mici de pana la 600mm, in varianta colacilor de peste 600mm, la desfasurare se deterioreaza semnificativ eficienta, in sensul rigiditatii si rezistentei la taiere, ceea ce este absolut inacceptabil in cazul colacilor de diametre mari (900mm).
Prefabricate Metal Pucioasa
    CALITATEA MATERIALELOR

Grosimea lamelor trebuie sa fie galvanizate, de cel putin 0,45mm grosime pentru a rezista intemperiilor, a lungi perioada de viata a barierei concertina si a nu se indoi sau rupe in cazul contactului cu imbracaminte groasa. Sarma centrala trebuie sa fie din otel de cel putin 2,4mm in diametru, obligatoriu galvanizata. Altfel, durata de viata a sistemului concertina scade puternic.
Aceste detalii constituie o parte dintre elementele esentiale ce diferentiaza Sarma lamata concertina DONATO COM SRL de „sarma ghimpata cu lame” oferita de unele magazine.    Avantaje

Sarma lamata concertina de la DONATO COM SRL este special conceputa pentru a putea fi extrem de dura, insa si foarte usoara, se monteaza pe garduri, cladiri, constructii de orice fel, sau chiar direct pe sol.

Dupa desfasurare si montaj, sulul devine o bariera de otel cu lame ce odata instalata, se transforma intr-un obstacol imposibil de escaladat de catre potentialii infractori.

Si dumneavoastra puteti instala rapid un sistem concertina, deoarece este foarte usor de montat. Sarma lamata concertina nu necesita sisteme speciale de ancorare sau prindere.

Concertina se adapteaza oricarui tip de teren sau constructie, urmand colturile, fara a se deforma sau a pierde din eficienta.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu solutii adaptate terenului si constructiei pe care doriti sa montati sistemele concertina si cu instructiuni de instalare.Galerie foto

Prefabricate Metal Pucioasa

Prefabricate Metal - schele metalice, schela metalica, confectii metalice, inchiriere schele metalice, inchiriere schela metalica, montaj schele metalice, Sarma ghimpata NATO Concertina Sarma ghimpata spiralata