Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Lemn Timisoara

Chiulan House Factory SRL Prefabricate Lemn Timisoara, Case Prefabricate Structura Lemn Timis

Prefabricate Lemn Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Chiulan House Factory SRL Prefabricate Lemn Timisoara, Case Prefabricate Structura Lemn Timis - Prefabricate Lemn Timisoara.


   Chiulan House Factory a fost infiintata in anul 2006 si alaturi de compania Chiulan Srl,infiintata in anul 1994 specializata pe fabricatia structurilor metalice industriale,formeaza grupul de firme al familiei Chiulan.

   Dupa 5 ani de ascensiune si un portofoliu de clienti in continua expansiune, Chiulan House Factory este una dintre cele mai respectate companii de constructii de case prefabricate pe structura de lemn din Romania. La baza dezvoltarii noastre a stat preocuparea constanta pentru satisfactia garantata a clientilor alaturi de solutii personalizate concepute de o echipa tanara si profesionista cu o corecta intelegere a industriei si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.Prefabricate Lemn Timisoara

   Sistemul constructiv folosit de Chiulan House Factory la asamblarea si montajul caselor cu pereti prefabricati este sistemul german de prefabricare, bazat pe rezistenta in timp si pe reducerea costurilor de exploatare printr-un consum foarte redus de energie.

   Cu o investitie de peste 2 milioane de euro, CHF a ajuns la o capacitate de productie de peste 200 de case/an, printre proiectele realizate fiind case personale, pensiuni, cladiri si complexe rezidentiale.

 

Ne puteti gasi in urmatoarele locatii:

Chiulan House Factory
Biroul central si fabrica

Parc Industrial 12
307370 Sacalaz
Timis - Romania
TELEFON: 0722 225 331
EMAIL: info@chiulan.ro

Chiulan House Factory
Birou Bucuresti

P-ta Alba Iulia Nr. 2, ap. 5
031104 Bucuresti
Romania
TELEFON: 0722 225 331
EMAIL: info@chiulan.ro 

Servicii

   Motive care fac din casele CHF solutia inteligenta pentru o viata fara griji:

   O casa sanatoasa

   80% din timpul nostru il petrecem in spatii inchise.E momentul sa fim mai exigenti cu noi insine si sa alegem cu atentie unde si cum ne petrecem acest timp, mai ales cand suntem acasa. Chiulan House Factory intelege acest aspect si foloseste acest material nobil, care este lemnul, din respect pentru oameni si pentru natura, de aceea casele produse de CHF ofera clientilor sai un mediu sanatos de locuit. O casa CHF este in primul rand inteligenta fiind totodata si mai ieftina decat una traditionala. O constructie ecologica, se caracterizeaza prin faptul ca nu elimina noxe, asa cum se intimpla in cazul unei constructii clasice.

   Timp scurt de realizare a casei

   Sistemul CHF de executie a caselor prefabricate pe structura de lemn presupune mai multe etape ce duc la economisirea unor sume impresionante de bani în final, comparativ cu o casă clasică. Toată casa este realizată în fabrică, deci în condiţii uscate, perfect controlate, nefiind afectata de intemperii nicio parte sau element constructiv.
   Apoi ea este împachetată şi transportată la terenul proprietarului pentru a fi montata pe fundaţia deja executata.

   Pret redus

   Toti ne dorim o casa frumoasa realizata cu materiale de cea mai buna calitate si la un pret corect. CHF produce intr-un mediu controlat si monteaza case prefabricate cu avantaje pentru orice Client care doreste sa-si constriasca o casa.
   In cazul constructiilor pe sistem clasic din caramida este aproape imposibil de stabilit costul final de la bun inceput din mai multe motive. Motivul principal este ca la construirea unei asemenea case intervin mai multe companii-echipe, care executa diverse lucrari pe specializarea pe care o au.
   De fiecare data echipa care trebuie sa realizeze o lucrare ajunge sa ridice pretul discutat initial cu Clientul pentru simplul motiv ca cel dinaintea sa nu a executat bine lucrarile pentru care a fost deja platit,invocand diverse argumente de genul: fundatia nu este plana, peretii nu sunt drepti, golurile de geamuri nu sunt cele din proiect s.a.m.d. In cazul caselor executate de catre CHF, economisirea apare inca de la nivelul fundatiei, datorita greutatii proprii relativ reduse a suprastructurii de lemn in comparatie cu structura clasica pe zidarie,consumul de materiale necesar realizarii fundatiei(beton,fier)fiind mai redus cu pana la 40%.

   Exemple

   Perete exterior Tip 1 LEGENDAPrefabricate Lemn Timisoara

 1.     Tencuiala decorativa STO
 2.     Termosistem STO cu polistiren de 100mm grosime
 3.     Placa OSB tip3, grosime 15mm
 4.     Structura din lemn KVH - import Germania, sectiune 160x80mm
 5.     Termoizolatie din vata bazaltica ISOVER, grosime 160mm, densitate 40 kg/mc, λ = 0.037
 6.     Bariera de vapori
 7.     Placa OSB tip3, grosime 10mm
 8.     Structura din lemn 50mm grosime
 9.     Termoizolatie din vata bazaltica ISOVER, grosime 50mm, λ = 0.037
 10.     Instalatie electrica / sanitara
 11.     Placa gips-carton antifoc GKF, 12.5mm grosime
 12.     Hidroizolatie intre baza peretelui si fundatia de beton 

   Planseu inchis LEGENDA

 1.     Pardosea finita, grosime 27mm
 2.     Sapa slab armata, grosime 50mmPrefabricate Lemn Timisoara
 3.     Folie polietilena, grosime 0.12mm
 4.     Instalatii sanitare
 5.     Instalatii incalzire
 6.     Polistiren extrudat, grosime 30mm
 7.     Placa OSB tip3, 18mm grosime
 8.     Grinzi de planseu din lemn KVH - import Germania, sectiune240x100mm
 9.     Termoizolatie din vata ISOVER, grosime 100mm, coeficient de conductivitate termica λ=0,037
 10.     Bariera de vapori din folie de 0,12mm grosime
 11.     Sipci din lemn ,grosime 22 mm , cu rol de suport pentru gips-carton
 12.     Placa de gips-carton ANTIFOC GKF, 12.5mm grosime

Galerie foto

Prefabricate Lemn Timisoara

Prefabricate Lemn - cherestea, rindeluire lemn, exploatare forestiera, casa lemn, parchet, casa prefabricata, PAL, mobila, PFL, panouri prefabricate, rasini, materiale sintetice, MDF, OSB