Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Lemn Braila

S.C. Electron S.R.L. Cutii Lemn Paleti Parchet Brichete Cherestea Braila

Prefabricate Lemn Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Electron S.R.L. Cutii Lemn Paleti Parchet Brichete Cherestea Braila - Prefabricate Lemn Braila.


 Electron S.R.L. Braila este un producator de prefabricate din lemn care si-a inceput activitatea in 1992 si a evoluat constant pe piata romaneasca datorita imbunatatirilor aduse si a noilor tehnologii asimilate. logobrrr_400

   Compania noastra este organizata in sectoare distincte pentru a face fata solicitarilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale si ofera, in acelas timp, un serviciu complet pentru toti clientii nostri. De la biroul de estimari pana la cel al administratiei, totul este coordonat si optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

   Calitatea produselor, obtinuta prin daruire si perseverenta, ofera siguranta clientilor prin procedeele tehnice de actualitate. Sectia de productie este dotata cu cele mai performante utilaje pentru a furniza un produs de inalta calitate.

Servicii

 Compania Electron S.R.L. Braila detine mai multe sectii de productie acoperind o gama vasta de produse:

Parchet

Oferim o gama variata de parchet din lemn de calitate superioara. Experienta si dedicarea catre excelenta, ne determina sa oferim intodeauna cea mai atenta consultanta de specialitate in materie de parchet, accesorii si intretinere.

Brichete

Promovam utlizarea brichetelor din rumegus pentru incalzire. Acesta este un produs in totalitatea Ecologic. Este un combustibil solid un continut scazut de umiditate, obtinut din deseurile lemnoase dupa prelucraare (rumegus si aschii de lemn), deseurile care sunt maruntite, uscate pana la un procent de 10% si apoi brichetate cu ajutorul unui prese speciale.

Costul incalzirii pe baza de brichete este cu pana la 60% mai mic decat pretul produselor petroliere si cu cel putin 40% mai mic decat pretul energiei electrice. Brichetele au un randament mult mai bun decat lemenele datorita continutului scazut de apa si a denistatii materlialului.

Lemn de foc

Cherestea de esenta tare / Cherestea de estenta moale

Avem capacitatea de livra la termen, în locația aleasă de dumneavoastra cantitățile dorite, atât pentru persoane fizice, dar și pentru persoane juridice, firme de construcții sau investitori.

Paleti si cutii lemn

   - Cutii de lemn pentru transport marfuri mici;
   - Cutii de lemn pentru transport marfuri mari;
   - Lazi din lemn;
   - Paleti tip EUR;
   - Paleti de unica folosinta;
   - Paleti pentru marfuri usoare;
   - Paleti atipici cu diverse dimensiuni.

   Cutii de carton

   Carton ondulat in doua straturi

   Cartonul ondulat in trei straturi

   Carton ondulat in cinci straturi

   Ambalaje personalizate

 

Galerie foto

Prefabricate Lemn Braila

Prefabricate Lemn - cherestea, rindeluire lemn, exploatare forestiera, casa lemn, parchet, casa prefabricata, PAL, mobila, PFL, panouri prefabricate, rasini, materiale sintetice, MDF, OSB