Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Lemn Botosani

Prefabricate Lemn, Producatori Mobila Botosani, Usi, Scari, Pardoseli Lemn

Prefabricate Lemn Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Prefabricate Lemn, Producatori Mobila Botosani, Usi, Scari, Pardoseli Lemn - Prefabricate Lemn Botosani.


   Localizata la intrare in comuna Roma, judetul Botosani fabrica de mobila Cornell's Floor1_400_13cu o reputatie bine stabilita, experienta de peste 15 ani si unele dintre cele mai bune echipamente provenite de la producatori din Germania, Italia si S.U.A , ofera maiestrie de neegalat si servicii excelente clientilor care comanda cu scopuri rezidentiale sau comerciale usi din lemn masiv, usi si ferestre lemn stratificat, scari si mobila din lemn masiv.

   Echipa noastra de mesteri profesionisti cu ajutorul experientei acumulate si a celor mai moderne utilaje vor garanta ca toate produsele fabricate sunt cu standardul de calitate exceptionala si de durata.

   Ne straduim sa oferim valoare de durata prin standardele noastre ridicate in productie si ingrijire de detaliu pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

   Folosim cele mai bune surse de lemn, (stejar, frasin, cires, fag, paltin, tei, etc.) si doua uscatoare care folosesc tehnologie de mare precizie.
Daca renovati, extindeti sau construiti o casa noua, cu imaginatia dvs., cunostintele noastre, biblioteca foto si machetele de prezentare vom crea cea mai buna solutie pentru a se potrivi cu casa dumneavoastra.

   Suntem o companie privata, progresiva si ce ne face pe noi sa iesim in evidenta fata de restul este reputatia noastra pentru calitate, inovatie si fiabilitate.

Servicii

   Cornell's Floor vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra cu urmatoarele servicii:3_400_08

   Masurare

   Punem la dispozitie oriunde in Romania personal calificat pentru a se deplasa la locatiile solicitate de dumneavoastra in scopul efectuarii de masuratori precise si schite ale acestora.

   Alegerea materialelor

   Oferim consultanta in alegerea modelului, tipului de material si culoare din care va fi confectionata viitoarea usa, scara sau mobila.

   Transport si montaj

   Asiguram transportul la domiciliu oriunde in Romania, montajul si amplasarea in spatiile convenite.

Galerie foto

Prefabricate Lemn Botosani

Prefabricate Lemn - cherestea, rindeluire lemn, exploatare forestiera, casa lemn, parchet, casa prefabricata, PAL, mobila, PFL, panouri prefabricate, rasini, materiale sintetice, MDF, OSB