Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Lemn Baia Mare

Case, Cabane Lemn Baia Mare, Foisoare Maramures - Marco S.R.L.

Prefabricate Lemn Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Case, Cabane Lemn Baia Mare, Foisoare Maramures - Marco S.R.L. - Prefabricate Lemn Baia Mare.


   Pentru noi, traditia lemnului este vocatie, pasiune si profesie.Case, Cabane Lemn Baia Mare, Foisoare Maramures

   In Maramures, dintotdeauna oamenii s-au ocupat cu exploatarea si prelucrarea lemnului, din care au confectionat toate cele necesare gospodariei - case, acareturi, porti, mobilier, ustensile, utilaje, dar si biserici, altare de vara si obiecte de cult.

   Firma Marco S.R.L. din Mara - Maramures continua traditia mesterilor care si-au dedicat viata transformarii acestui mestesug milenar in arta - arta prelucrarii lemnului.

   Societatea a fost infiintata in anul 1991.

   De peste doua decenii confectionam la comanda case de vacanta din lemn (cu unul sau doua nivele), foisoare (si mobilierul aferent), porti monumentale din lemn in stil maramuresean, incizate cu motive arhaice, fantani cu roata, leagane si mobilier de gradina.

   Casa iti asigura protectie si confort, dar o gradina iti asigura relaxarea de care ai nevoie dupa o zi agitata, indiferent de anotimp. Foisorul e asemenea unui altar. Leaganul iti da senzatia ca plutesti. Carul cu flori, abandonat pe peluza, pare desprins dintr-o poveste. Pe alee, pergolele. Piesele confectionate de noi dau personalitate gradinii si o ajuta sa se manifeste mai bine. Ajustam cu discretie mediul ambiant pentru a crea sentimente; precum sentimentul de bunastare si liniste, de confort si relaxare.

   Cu mult mai reprezentative pentru noi sunt casutele din lemn, mansardele, terasele si balcoanele. Elementele constructive ale acestora poarta amprenta stilului maramuresean.

   In cuprinsul acestui site veti gasi imagini cu cateva din lucrarile noastre. De retinut ca ne adaptam in functie de orice comanda venita din partea clientului, indiferent ca e vorba de a respecta canoanele traditiei sau a utiliza elemente de arhitectura moderna. Durabilitatea lucrarilor este conferita de tratamentul special aplicat lemnului - impotriva focului, mucegaiului, ploii si razelor ultraviolete.

Case, Cabane Lemn Baia Mare, Foisoare Maramures

Servicii

   Marco S.R.L. din Mara - Maramures va ofera urmatoarea gama de produse:

   - Porti maramuresene;Case, Cabane Lemn Baia Mare, Foisoare Maramures

   - Case si cabane;

   - Foisoare;

   - Terase;

   - Mobilier flori;

   - Seturi gradina;

   - Fantani;

   - Leagane;

   - Artizanat;

   - Diverse.

Galerie foto

Prefabricate Lemn Baia Mare

Prefabricate Lemn - cherestea, rindeluire lemn, exploatare forestiera, casa lemn, parchet, casa prefabricata, PAL, mobila, PFL, panouri prefabricate, rasini, materiale sintetice, MDF, OSB