Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Depozit Materiale Constructii Slobozia

S.C. OYL COMPANY S.R.L. Depozit Materiale Constructii Slobozia, Ciment, Var, BCA, Dolii, Tigla, Tabla, Fier Beton, Gips-Carton, Vopsea Lavabila, Cherestea Ialomita

Prefabricate Depozit Materiale Constructii Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. OYL COMPANY S.R.L. Depozit Materiale Constructii Slobozia, Ciment, Var, BCA, Dolii, Tigla, Tabla, Fier Beton, Gips-Carton, Vopsea Lavabila, Cherestea Ialomita - Prefabricate Depozit Materiale Constructii Slobozia.


   Compania S.C. OYL COMPANY S.R.L. isi desfasoara activitatea in judetele Ialomita, Braila si Prahova, concentrandu-ne atentia asupra distributiei de materiale de constructii cat si asupra constructiilor civile si industriale.oyl_400_01

   S.C. OYL COMPANY S.R.L. s-a impus prin calitatea si fiabilitatea produselor, prin respectul si interesul pe care il acorda clientilor sai, prin adaptarea rapida la cerintele pietei, in prezent avand o indelunga experienta in domeniul materialelor de constructii.

   O parte importanta a activităţii noastre o reprezintă si comercializarea unei game largi de produse si materiale utilizate in domeniul construcţiilor si amenajărilor interioare, peste       10. 000 de feluri de produse, cum ar fi: ciment, gips carton, structuri metalice pentru pereţi de compartimentare, plafoane false, var lavabil, ipsos si adezivi vopsele, diverse accesorii, usi de interior si de exterior, toata gama de feronerie, tablă, oţel beton, ţeava, faianţă, gresie, articole tehnico-sanitare, sisteme de învelitori, material lemnos, cărămidă, ţiglă, in sistem en-gros si en-detail prin punctele noastre de lucru:

   Societatea s-a angajat intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa producă pe termen lung soluţii prompte, adaptate nevoilor clienţilor.

   Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relaţia cu clientul sau furnizorul, nu un contract rigid finalizat printr-un act de vânzare- cumpărare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfaţa constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata, ajungând astăzi sa fie distribuitor autorizat in zona, a produselor celor mai puternice brand-uri din domeniul materialelor de construcţii:

   S.C. OYL COMPANY S.R.L. este prezenta pe piata romaneasca a materialelor pentru constructii prin cele 5 depozite moderne de depozitare a marfurilor din care 2 depozite se afla in Slobozia, unul in Urziceni, judetul Ialomita, unul in Ploiesti si unul la Braila.

Va punem la dispozitie carduri de fidelitatepentru a facilita procesul de shopping prin programul nostru de fidelizare - http://www.oylcompany.ro/fidelizare

 Posesorii cardurilor de fidelitate beneficiaza de reduceri si oferte speciale la achizitionarea produselor din magazinele partenere.

Servicii

   Compania S.C. OYL COMPANY S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:il_400

   - Depozit materiale constructii;

   - Lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale;

   - Productie si comercializare elemente de beton vibropresate;

   - Parc auto pentru transportul materialelor de construcţii la lucrări si a transportului de marfa la clienţi.

Galerie foto

Prefabricate Depozit Materiale Constructii Slobozia

Prefabricate Depozit materiale de constructii - caramida, bca, vopsele, amorsa, ciment, electrice, consumabile, parchet, policarbonat, instalatii sanitare, unelte, scari