Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Depozit Materiale Constructii Blejoi

KAPRONI Depozit Materiale Constructii Blejoi

Prefabricate Depozit Materiale Constructii Blejoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre KAPRONI Depozit Materiale Constructii Blejoi - Prefabricate Depozit Materiale Constructii Blejoi.


   S.C. KAPRONI S.R.L.este o societate specializata in prelucrarea firelor metalice, infiintata in anul 1999 cu capital integral privat, care produce toata gama de cuie, plasa rabitz, plasa de gard din sarma zincata, sarma ghimpata, confectioneaza fier fasonat dupa extrasul de armatura si comercializeaza in sistem de en-gross si en-detail toata gama de materiale pentru constructii. 
   Datorita experientei indelungate, S.C. KAPRONI S.R.L. poate oferi garantia unor produse de inalta calitate si servicii prompte. 1
   Societatea detine doua capacitati de productie, si anume in vecinatatea orasului Ploiesti, spatiul unde personalul calificat isi desfasoara activitatea cu ajutorul utilajelor si echipamentelor pentru fabricat cuie diferite dimensiuni, impletit plasa de gard, plasa rabitz si sarma ghimpata si in localitatea Blejoi, suprafata pe care este amplasat sectorul de productie de fier fasonat si etrieri. 
   Personalul de executie este calificat si poate executa dupa extrasul de armatura, indiferent de complexitatea lucrarii, etrieri, bare laminate taiate sau indoite si stalpi de orice dimensiuni si diametru. De asemenea, firma mai detine alte patru depozite, doua in localitatea Ploiesti,depozite en – gross, de produse finite din productia proprie (cuie, plasa de gard zincata, plasa rabitz), material lemnos (cherestea, patrati) si de constructii (caramida, BCA, ciment, lianti de zidarie, fier brut, fier fasonat, produse metalurgice), magazin en- detail de produse finite din productie proprie si materiale de constructii si alte doua in localitatea Blejoi, depozite en- gross si en- detail. 
   Calificarea personalului direct productiv este una de inalta performanta, acest aspect fiind dobandit in decursul anilor, existand angajati care fac parte din echipa Kaproni inca din anul 1999, de la infiintarea societatii. 
   O ramura importanta a lantului de firme Kaproni, este reprezentata de KAPRONI BETON
   Obiectivul final al acesteia este de a realiza si a mentine o buna reputatie pe piata din Prahova, prin distribuirea de produse de buna calitate (betoane, cimenturi, agregate), conform cu nevoile clientilor, prin realizarea unor lucrari de constructii civile si industriale, transporturi tehnologice (transport beton) si inchirieri utilaje (pompe de turnat beton, buldoexcavator, excavator etc). 

   Statia este pozitionata in spatele depozitului Krinos, in localitatea Blejoi si este prevazuta cu utilaje performante, de cea mai buna calitate, fiind cotata ca cea mai mai moderna statie de betoane din judet, putand asigura atat gama de betoane si sape pe baza de retete intocmite de un laborator de incercari betoane autorizat, cat si cele intocmite de catre beneficiari.2_400_02
   Rolul echipei Kaproni pe piata de constructii este de a oferi o gama variata de betoane de inalta calitate cu scopul de a eficientiza efortul firmelor de constructii, transport cu autobetoniere performante la punctul de lucru al acestora, o strategie de dezvoltare orientate catre client ce va furniza satisfactie completa beneficiarilor , construirea de relatii de colaborare pe termen lung cu clientii fara a se compromite calitatea ridicata a produselor, ocrotirea mediului inconjurator prin dotarea specifica de care dispun.
   In ceea ce priveste clientii, Kaproni incearca sa ofere acestora produse de o calitate superioara, nevoile si preferintele acestora fiind foarte importante pentru acestia. 
   Consumatorii nostri sunt atat firme de constructii de amenajari si firme in dezvoltare si reamenajare, cat si persoane fizice care cauta solutii pentru innoirea sau constructia locuintelor. 

Servicii

   S.C. KAPRONI S.R.L. ofera pentru comercializare:

  • Produse metalurgice;
  • Produse ceramice;3
  • B.C.A.;
  • Var, Mortar, Gleturi, Ciment;
  • Sistem termoizolant pentru fatade;
  • Sistem hidroizolatie;
  • Sisteme din Gips - Carton;
  • Cherestea, Dulapi, Patrati, Dale, Pavaje;
  • Vopseluri, produse pentru protectie, decoratiuni.

   Alte servicii:

   Fabrica de fasonat fier;

   Statie de betoane;

   Fabrica de cuie si plase de sarma.

   Puncte de lucru Kaproni:

   LOC. BLEJOI KM.70
DEPOZIT EN-GROS DE PRODUSE FINITE DIN FABRICATIE PROPRIE
Spatiu acoperit in suprafata de 180mp si spatiu de parcare imprejmuit 100 mp

   LOC. GORNET SAT. GORNET
SECTOR PRODUCTIE ARTICOLE DIN FIRE METALICE 
4_400_01
Spatii in suprafata de 1647 mp teren si constructie, respectiv 1703 mp teren si constructie

   LOC. PLOIESTI STR. GHEORGHE DOJA NR.231
DEPOZIT EN-GROS SI MAGAZIN EN-DETAIL DE PRODUSE FINITE DIN PRODUCTIE PROPRIE 
MATERIALE DE CONSTRUCTII, METALO – CHIMICE 

Spatiu cu suprafata de1374 mp cladire si teren.

   LOC. BLEJOI

SECTOR DE PRODUCTIE ETRIERI SI FIER FASONAT
DEPOZIT EN-GROS DE PRODUSE FINITE DIN PRODUCTIE PROPRIE, MATERIAL LEMNOS SI DE CONSTRUCTII 
Suprafata spatiului: 5000 mp, suprafata pe care sunt amplasate 2 constructii a 150mp, respectiv 260 mp, 
900 mp teren betonat si nebetonat al HALEI NR.5.  

Galerie foto

Prefabricate Depozit Materiale Constructii Blejoi

Prefabricate Depozit materiale de constructii - caramida, bca, vopsele, amorsa, ciment, electrice, consumabile, parchet, policarbonat, instalatii sanitare, unelte, scari