Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Beton Vetis Judet Satu Mare

Prefabricate din elemente de beton - Manta Bros S.R.L.

Prefabricate Beton Vetis Judet Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Prefabricate din elemente de beton - Manta Bros S.R.L. - Prefabricate Beton Vetis Judet Satu Mare.


   Fabrica de prefabricate Manta Bros S.R.L. este o societate cu capital strain, care aPrefabricate din elemente de beton deschis o fabrica de prefabricate din beton la standard european, cu tehnologie germana automatizata, situata in localitatea Vetis spre Oar, judetul Satu Mare.

   Manta Bros S.R.L. ofera o gama completa pentru toate tipurile de constructii, incepand de la cofrajul de beton folosit pentru fundatii cu dimensiuni de 50 cm lungimea, 25 cm inaltimea si diferite grosimi 15 cm, 20 cm, 25 cm, 30 cm, 40 cm, care se folosesc la blocuri, socluri, crame, beciuri, ziduri de sustinere a terenurilor miscatoare si ziduri de rezistenta la presiuni cu posibilitatea de izolare in cel mai scurt timp.

   Pentru completarea paletei de productie a constructiei, Manta Bros S.R.L. va ofera: boltari de zidarie cu goluri termoizolante din beton la dimensiuni diferite cu asamblaj nut sau falt, folosite la toate tipurile de pereti de sustinere si pereti despartitori, planseu din beton termoizolant pe grinzi de beton cu o eficienta sporita.

   Produsele Manta Bros sunt folosite la toate constructiile bazate pe tehnologia betonului moderat prin diverse forme vibropresate.

   Manta Bros ofera deasemenea si o gama de pavaje pietonale, auto si industriale cu posibilitatea de montaj in functie de comenzi.

   Societatea Manta Bros asigura transport si ofera seriozitate, totul pentru dumneavoastra si mediul inconjurator.

 


Servicii

   Manta Bros S.R.L. va ofera:Prefabricate din elemente de beton

   Boltari de zidarie

   Produse din beton, boltarii au aplicatii atat in constrctiile civile, cat si in cele industriale. De la ziduri de orice tip, interioare si exterioare, la garduri, dependete si anexe in jurul unei gospodarii, pana la cladiri industriale, hale si ferme, precum si pentru realizarea fundatiilor si a zidurilor neimportante ale cladirilor. Boltarii sunt utilizati in constrctii datorita avantajelor lor: diensiuni mari, rezistenta sporita, usurinta in zidarie, economie de timp si resurse.

   Pavaje

   Dincolo de calitatea lor deosebita, formele interesante, suprafata neteda, finisajul confera acestor pavaje un aspect estetic aparte. Se recomanda folosirea lor in zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.

 


Galerie foto

Prefabricate Beton Vetis Judet Satu Mare

Prefabricate beton - Tuburi din beton, stalpi beton, placi de reductie, inele bazine, placi beton, grinzi, pereti, dale pavaj, gard de beton