Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Beton Tecuci

Beton Amprentat Elicopterizat Montaj Pavele Borduri Tecuci

Prefabricate Beton Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Beton Amprentat Elicopterizat Montaj Pavele Borduri Tecuci - Prefabricate Beton Tecuci.


   PRESTARI SERVICII TURNARE BETON AMPRENTAT, BETON ELICOPTERIZAT

   MONTAJ PAVELE, MONTAJ BORDURI 

   Gimalpav Tecuci este unul dintre cei mai buni producatori de pavele, pardoseli industriale, betoane amprentate si alte produse din Romania.

   Gimalpav ofera clientilor sai un sistem inovativ de produsesi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare.

Motto: Gimalpav...La noi totul se imbina!

   Inspira-te, fa-ti planuri de amenajare si contacteaza-ne pentru consiliere. Te asteptam.
Pavaje Tecuci

   Betonul amprentat (sau betonul imprimat) este un material de construcție compozit, obținut printr-o tehnologie specială, care conține agregate, ciment, coloranți, aditivi, fibre elastice și apă, fiind pus în operă prin imprimare cu ajutorul unor matrițe care copiază aspectul și forma pietrelor naturale, a rocilor minerale, a cărămizii, sau chiar a lemnului.

   Betonul amprentat are în compoziția sa fibre elastice pentru protecție împotriva fisurilor majore și aditivi pentru mărirea rezistenței la ciclurile îngheț-dezgheț.

   Culoarea dorită este obținută cu ajutorul unui colorant special. Stratul colorat realizat în masa betonului are o grosime de aproximativ 10–20 mm și este foarte rezistent, conferindu-i o duritate ridicată betonului astfel obținut.

   Calitatea betonului amprentat este determinată de mai mulți factori: calitatea cimentului și a agregatelor, precizia dozării ingredientelor, respectarea raportului apă/ciment, omogenitatea amestecului, modul de punere în operă și precizia imprimării betonului.  

   Pardoseli elicopterizate

   Se realizeaza din beton armat cu fibra de otel , plasa sudata sau fibre de polipropilena.

Pavaje Tecuci

Dupa turnarea si intarirea betonului suprafata se scliviseste cu ajutorul utilajelor ( elicoptere ) , se aplica un strat de quartz ce confera o mare rezistenta la uzura , apoi se finiseaza pana la obtinerea efectului de oglinda ( unde este cazul ). Culoarea pardoselilor poate fii diferita (gri , rosu , caramiziu etc. ) in functie de necesitatea beneficiarului. La final se aplica un lac pentru impermeabilizarea si acoperirea porilor. Se vor taia rosturi de dilatare care ulterior se sigileaza cu fir de cauciuc.  

  Pavele/Pavaje

  Pavelele industriale sunt o alternativa mult mai rezistenta la beton, pentru amenajarea spatiilor cu trafic intens ( benzinarii, parcari, strazi, trotuare etc). Avantajul lor este ca se monteaza si demonteaza individual, atunci cand este nevoie, de exemplu – pentru a se reface canalizarea. In plus, duritatea marita a acestor pavele le face mult mai rezistente la trafic si conditiile meteo, fiind o alegere mult mai durabila si eficienta decat cimentul. 

   Pavelele pentru curti si gradini sunt, de asemenea, foarte rezistente. Avantajul lor este ca se pot scoate si rearanja fara nici o pierdere. De asemenea, pot fi montate si pe un teren care nu este perfect drept, uniformizandu-l si dandu-i personalitate si eleganta.

   Firma noastra va ofera o gama variata de pavele:

 • Pavele 20cm20cm simplaPavaje Tecuci

 • Pavele 20cm10cm texturata

 • Pavele Model Retea

 • Pavaje Cub

 • Pavele Romb

 • Pavaje Topor

 • Pavele Floare simpla

 • Pavele Orient

 • Pavaje Cerc si stea

 • Pavele Piscot 

  PENTRU LUCRARI NE DEPLASAM ORIUNDE IN TARA.

Servicii

    Produse pe care firma noastra vi le pune la dispozitie: Pavaje Tecuci

   - Pavaje rezidentiale vivopresate  si pavaje industriale; 

   - Dale pentru terase;

   - Borduri;

   - Boltari;

   - Alte produse din beton. 

   Servicii de pavaj si asfaltare

Galerie foto

Prefabricate Beton Tecuci

Prefabricate beton - Tuburi din beton, stalpi beton, placi de reductie, inele bazine, placi beton, grinzi, pereti, dale pavaj, gard de beton