Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Balastiera Adjud

Balvas Trans SRL - Agregate de Balastiera Vrancea Sorturi Naturale Concasate Nisip Margaritar Pietris Balastru Piatra Sparta Adjud

Prefabricate Balastiera Adjud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Balvas Trans SRL - Agregate de Balastiera Vrancea Sorturi Naturale Concasate Nisip Margaritar Pietris Balastru Piatra Sparta Adjud - Prefabricate Balastiera Adjud.


BALVAS TRANS SRL

BALASTIERA - AGREGATE

STATIE BETON

0755.130.540

0757.022.662

   Obiectivul final al acestei firme este de a realiza si a mentine o buna reputatie pe piata din Adjud, prin distribuirea de produse de buna calitate (betoane, cimenturi, agregate), conform cu nevoile clientilor, prin realizarea unor lucrari de constructii civile si industriale, transporturi tehnologice (transport beton ) si inchirieri utilaje (pompe de turnat beton, buldoexcavator, excavator etc).

   Agregatele, roci naturale de diverse dimensiuni, plecând de la nisip fin şi până la bolovani, au cea mai mare proporţie în masa betonului. Se poate considera betonul ca fiind un amestec teoretic omogen de sfere, cele mai mici fiind intercalate printre cele mari, cele mai mari fiind pietrişul, cele mici nisipul, iar cele mai mici particulele fiind cele de ciment, care au şi rolul de liant.

      Un fenomen negativ care poate apărea este cel de segregare a elementelor. Un beton segregat este de calitate inferioară, chiar daca s-a respectat reţeta şi procentul elementelor din compoziţie. Segregările se prezintă în secţiunea betonului ca zone în care agregatele mari sunt concentrate excesiv, de obicei în partea de jos, iar cele mici în partea superioară.

 

Related image

Servicii

  Scopul nostru este sa livram AGREGATE (nisip, pietris, balast), BETON si SERVICII de cea mai buna calitate împreuna cu transport (precum pompare atunci cand este cazul), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate. De aceea prestarea serviciilor noastre se face doar de catre profesionisti cu vechime în domeniu, cu scopul de a asigura buna desfasurare a activitatii.

statiemobilabetoncompactiimarocstatiimobilebetoane4_400

Prefabricate Balastiera Adjud

Prefabricate Balastiera - sorturi naturale spalate, sorturi concasate, nisip natural, sort natural, piatra, balastru, agregate de balastiera, nisip, pietris, piatra sparta