Panouri prefabricate

      panouriprefabricatePANOURI PREFABRICATE din beton-polimeri cu armatura din fibra de sticla. Panourile sunt durabile, estetice, componentele prefabricate pentru cladiri oferind arhitectului multiple posibilitati de optiune asupra marimii, aspectului, formei, grosimii, culorii si texturii. Cu o greutate mai redusa, data si de eliminarea tencuielii, aceasta noua tehnologie permite executia detaliilor mai rapid si mai ieftin. Panourile ofera o alternativa economica efectiva la panourile clasice prefabricate din beton armat, precum si la cele scumpe din granit sau marmura.
        Panourile au fost utilizate deja pe scara larga in America la constructia de spitale, cladiri pentru birouri, banci, biserici,etc. Constructia si renovarea cladirilor nu reprezinta decat o parte din aplicatiile noului material, putandu-se realiza, in aceleasi bune conditii, monumente funerare, piscine,dale, banci,mese si jardiniere pentru parcuri si gradini etc.
        Cele 3 tipuri de sisteme de panouri descrise in prezentare sint disponibile intr-o gama larga de finisaje, efecte naturale de pietris aparent, modele sculptate, care indeplinesc si cele mai variate exigente arhitecturale.

   Panouri pentru placare fatade -PPF sint usoare, nu necesita intretinere, ideale pentru a fi folosite in:

  • zidarie noua
  • incadrate in noi structuri
  • operatiuni de renovare.

Gaurile de prindere pentru suruburi sint executate in cursul procesului de fabricare a panoului, usurand si urgentind montarea lui. PPF pot fi turnate dintr-o bucata si intr-o gama larga de forme, marimi, culori, texturi. Panourile pot imita aparenta de granit, marmura, calcar, in conditiile unei rezistente sporite la murdarie, infiltratii sau igrasie, impact, deteriorare datorata poluantilor chimici. Culoarea initiala se mentine neschimbata pe toata durata existentei panoului
   

    Panouri structura metalica - PSM sint obtinute prin folosirea suportilor din otel pe care se fixeaza panourile de placare pentru fatada , creand un ansamblu de exterior pentru peretii oricarei cladiri. Izolatia dorita se monteaza in cavitatea suportului, iar finisajele interioare (rigips), pot fi fixate pe suport, creand un perete subtire, usor, bine izolat, marindu-se si suprafata camerei. PSM sint ideale pentru proiectele cu executie rapida. Fabricarea panoului poate incepe in timp ce structura de otel este ridicata, cladirea putind fi finalizata economic si rapid. Grosimea unui astfel de perete complet este de aprox. 20 cm.

    Panouri cu izolatie de poliuretan - PIP sint turnate avand o grosime cuprinsa intre 5-10 cm, utilizand izolatie de poliuretan, pentru reducerea la minim a pierderilor de energie (caldura). Acest tip de panouri combina doua calitati exceptionale:

  • sint mai usoare decat caramida sau panourile clasice din beton
  • elimina tencuiala, costurile si timpul pe care aceasta le implica .