Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Statie beton Vladimirescu

S.C. TECNOTRE S.R.L. - Statie Beton Vladimirescu

Prefabricate Statie beton Vladimirescu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. TECNOTRE S.R.L. - Statie Beton Vladimirescu - Prefabricate Statie beton Vladimirescu.


Persoana de contact:

Director Vanzari Flavius Caprariu

0733.909.200

   Societatea S.C. TECNOTRE S.R.L. a fost infiintata in anul 2007, cu o experienta de peste 10 ani in producerea betonului.S.C. TECNOTRE S.R.L. - Statie Beton Vladimirescu

   Obiectivul nostru principal este de a realiza si a mentine o buna reputatie pe piata prin distribuirea de produse de buna calitate (betoane), conform cu nevoile clientilor, prin realizarea unor lucrari de constructii civile si industriale, transporturi tehnologice (transport beton).

   Produsele puse la dispozitie de societatea noastra sunt reprezentate de intreaga gama de betoane, produse care se adreseaza firmelor de constructii si persoanelor particulare ce dezvolta proiecte de contructii. In acelasi timp, oferim servicii de transport cu autobetoniere moderne - capacitatea de 9 mc, precum si servicii de pompare beton cu autopompa cu lungimea bratului de 28 m.

   Prin tehnologia utilizata, societatea noastra acopera atat cerintele tot mai complexe de pe piata constructiilor (calitate, conformitate, promptitudine), cat si respectarea normelor din ce in ce mai exigente de protectie a mediului.

   Betoanele produse in statia noastra sunt realizate in conformitate cu prevederile codului de practica CP 012/1-2007.  

   Testele de laborator sunt efectuate in conformitate si la frecvente impuse de standardele in vigoare in laboratorul propriu autorizat - gradul III. In vederea verificarii calitatii componentelor betonului, ciment, agregate, aditivi, apa, cat si a betonului ca produs finit in baza incercarilor efectuate societatea elibereazaDeclaratie de conformitate si Certificat de conformitate pentru betonul produs si livrat. 
    Intreg personalul companiei este pregatit atat ca si experienta cat si ca pregatire profesionala pentru a oferii betoane si servicii de cea mai buna calitate respectand asteptarile partenerilor nostri.

Servicii

   S.C. TECNOTRE S.R.L. va ofera urmatoarea gama de servicii:S.C. TECNOTRE S.R.L. - Statie Beton Vladimirescu

   - constructii civile si industrial;

   - transporturi tehnologice – transport beton;

   - beton / statie beton.

  Un alt serviciu important oferit de S.C. TECNOTRE S.R.L. este pomparea betonului. Cea mai eficienta metoda de turnare, consta in utilizarea pompei de beton, metoda oferind urmatoarele avantaje:

  • versatilitate pe verticala si pe orizontala;
  • turnare rapida si fara sincope;
  • mentinerea calitatii betonului.

   Persoana de contact: Director Vanzari Flavius Caprariu

   Administrator Dipl.Ing. Sarandan Ovidiu.

Galerie foto

Prefabricate Statie beton Vladimirescu

Statii betoane