Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Statie beton Onesti

Balvas Trans SRL Statie Beton Onesti

Prefabricate Statie beton Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Balvas Trans SRL Statie Beton Onesti - Prefabricate Statie beton Onesti.


BALVAS TRANS SRL

STATIE BETON / 0757.022.662

BALASTIERA - AGREGATE / 0755.130.540

    Obiectivul final al acestei firme este de a realiza si a mentine o buna reputatie pe piata din Onesti, prin distribuirea de produse de buna calitate (betoane, cimenturi, agregate), conform cu nevoile clientilor, prin realizarea unor lucrari de constructii civile si industriale, transporturi tehnologice (transport beton ) si inchirieri utilaje (pompe de turnat beton, buldoexcavator, excavator etc).
statia_spanos_izvoare_400
    Laboratorul propriu, locul unde isi desfasoara activitatea specialisti autorizati de catre    “Inspectia de Stat in Constructii”,  permite executarea in conditii optime a incercarilor de laborator de tip fizico-mecanic pentru o gama de profile cum ar fi: agregate naturale pentru lucrari, armaturi de rezistenta din otel beton, sarma sau plase sudate, beton, beton armat si precomprimat, materiale pentru betoane si mortare, mortare pentru tencuieli si zidarii.

    Betonul este o rocă artificială, obţinută prin amestecul celor trei componete de bază: ciment, agregate şi apă. În compoziţia betonului pot intra diverse alte elemente având roluri diverite cum ar fi agenţi de întărire (urmărind o întărire mai lentă sau mai rapidă, funcţie de necesităţi), agenţi de fluidizare sau plastifiere, coloranţi, etc.

      Betonul are rezistenţă foarte bună la eforturi de compresiune, dar nu se comporta bine la întindere sau forfecare. Pentru ca elementele structurale să poată prelua şi aceste eforturi, în masa de beton se înglobează armătură - cel mai des întâlnit element fiind oţelul. Pentru alte elemente, în general cele prefabricate se mai utilizează ca armatură şi alte materiale cum ar fi fibra de sticlă, diverşi polimeri, etc.

    Cimentul (cel mai des întâlnit este cel tip Portland tip llA-S 32,5R) este de foarte multe feluri, funcţie de destinaţia elementelor de beton. În afară de cimentul folosit pentru elemente de structură, des întâlnit este şi cimentul alb care are ca scop executarea diverselor finisaje (de obicei pentru exterior, caz în care finisajele pe bază de ipsos sunt prohibite, din cauza proastei comportări a acestuia în prezenţa apei).
 
    Agregatele, roci naturale de diverse dimensiuni, plecând de la nisip fin şi până la bolovani, au cea mai mare proporţie în masa betonului. Se poate considera betonul ca fiind un amestec teoretic omogen de sfere, cele mai mici fiind intercalate printre cele mari, cele mai mari fiind pietrişul, cele mici nisipul, iar cele mai mici particulele fiind cele de ciment, care au şi rolul de liant.

      Un fenomen negativ care poate apărea este cel de segregare a elementelor. Un beton segregat este de calitate inferioară, chiar daca s-a respectat reţeta şi procentul elementelor din compoziţie. Segregările se prezintă în secţiunea betonului ca zone în care agregatele mari sunt concentrate excesiv, de obicei în partea de jos, iar cele mici în partea superioară.

 

Avem o balastiera in localitatea Adjud

Pentru comenzi si detalii - 0755 130 540

Servicii

    Scopul nostru este sa livram BETON, AGREGATE (nisip, pietris, balast) si SERVICII de cea mai buna calitate împreuna cu transport (precum pompare atunci cand este cazul), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate. De aceea prestarea serviciilor noastre se face doar de catre profesionisti cu vechime în domeniu, cu scopul de a asigura buna desfasurare a activitatii.

statiemobilabetoncompactiimarocstatiimobilebetoane4_400

Galerie foto

Prefabricate Statie beton Onesti

Statii betoane