Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Statie beton Miercurea Ciuc

Statie Beton

Prefabricate Statie beton Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie Beton - Prefabricate Statie beton Miercurea Ciuc.


Aceasta pagina web este dedicata unei singure statii de beton din Miercurea Ciuc

Pentru a va publica aici, va rugam sa ne contactati:

0ffice@prefabricate.ro

270 ron/12 luni

450 ron/ 24 luni

 

 Betonul are rezistenţă foarte bună la eforturi de compresiune, dar nu se comporta bine la întindere sau forfecare. Pentru ca elementele structurale să poată prelua şi aceste eforturi, în masa de beton se înglobează armătură - cel mai des întâlnit element fiind oţelul. Pentru alte elemente, în general cele prefabricate se mai utilizează ca armatură şi alte materiale cum ar fi fibra de sticlă, diverşi polimeri, etc.

    Cimentul (cel mai des întâlnit este cel tip Portland tip llA-S 32,5R) este de foarte multe feluri, funcţie de destinaţia elementelor de beton. În afară de cimentul folosit pentru elemente de structură, des întâlnit este şi cimentul alb care are ca scop executarea diverselor finisaje (de obicei pentru exterior, caz în care finisajele pe bază de ipsos sunt prohibite, din cauza proastei comportări a acestuia în prezenţa apei).
 
    Agregatele, roci naturale de diverse dimensiuni, plecând de la nisip fin şi până la bolovani, au cea mai mare proporţie în masa betonului. Se poate considera betonul ca fiind un amestec teoretic omogen de sfere, cele mai mici fiind intercalate printre cele mari, cele mai mari fiind pietrişul, cele mici nisipul, iar cele mai mici particulele fiind cele de ciment, care au şi rolul de liant.

      Un fenomen negativ care poate apărea este cel de segregare a elementelor. Un beton segregat este de calitate inferioară, chiar daca s-a respectat reţeta şi procentul elementelor din compoziţie. Segregările se prezintă în secţiunea betonului ca zone în care agregatele mari sunt concentrate excesiv, de obicei în partea de jos, iar cele mici în partea superioară.

 Obiectivul final al acestei firme este de a realiza si a mentine o buna reputatie pe piata  prin distribuirea de produse de buna calitate (betoane, cimenturi, agregate), conform cu nevoile clientilor, prin realizarea unor lucrari de constructii civile si industriale, transporturi tehnologice (transport beton ) si inchirieri utilaje (pompe de turnat beton, buldoexcavator, excavator etc). 

Servicii

Gama de produse/servicii: 
- Betoane
- Boltari

Domenii de activitate: 

  • Beton - Statii de betoane
  • Beton - Mortare si mixturi speciale
  • Beton - Pompe de beton
  • Beton - Transport beton

Prefabricate Statie beton Miercurea Ciuc

Statii betoane