Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Statie beton Cluj Napoca

Betonexpres S.R.L. Statie Beton Cluj Napoca

Prefabricate Statie beton Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Betonexpres S.R.L. Statie Beton Cluj Napoca - Prefabricate Statie beton Cluj Napoca.


   Suntem o companie care si-a inceput activitatea in 2007, avand in prezent un colectiv stabil, alcatuita din profesionisti cu multa experienta acumulata in constructii, atat in statia de producere a betonului, a agregatelor, cat si in prelevarea probelor de laborator.
    Deservim clienti diversi, de la proprietarii care construiesc in regie proprie, pana la companiile specializate in constructii civile.
    Seriozitatea, calitatea produselor noastre si profesionalismul echipei, ne-au facut sa ne remarcam in piata de profil din regiune.

 

betoane_400_01

Servicii

Statie de betoane

Societatea noastra produce betoane de toate tipurile, de la clasele de betoane obisnuite, la betoanele cu compozitii speciale, impermeabile, rutiere, si serviciile specifice. Avem 2 unitati de productie, insumand un minim de  productie de  120mc/h.

Nisip fin pat conducta Cluj

 

 

Statie de sortare

Statia de sortare agregate are dotarile corespunzatoare sortarii balastului brut din balastierele proprii si producerea a patru sorturi distincte de agregare, respectiv 0-4mm, 4-8mm , 8-16mm, 16-31mm, agregate naturale sortare, iar refuzul de ciur, respectiv agregate cu granulatia >32 mm, sunt redistribuite spre statia de concasare, materialul astfel concasat este separat in sorturi de agregate concasate , piatra sparta si alte produse de balastiera.

Piatra sparta Cluj, Refuz de ciur Cluj

 

 

 

                                                                                                 Laborator

Laboratorul de analize si incercari in constructii este autorizat de Inspectoratul de Stat in Constructii, ca si laborator cu grad II de competenta. Avem in dotare aparatura si echipamente performante, care asigura efectuarea in conditii optime tehnice si de mediu a incercarilor pentru care este autorizat

Autorizatii

Suntem autorizati pentru un numar de 61 de incercari materiale si produse utilizate in constructii , care corespund urmatoarelor profile:

  • BBaBp - beton, beton armat si beton comprimat
  • D - fundatii si agregate naturale, drumuri
  • M.B.M- materiale pentru betoane si mortare
  • ANCFD- agregate naturale pentru lucrari de CF si drumuri
  • AR – armatura de rezistenta din OB, sarma sau plase sudate
  • GTF – geotehnica si teren de fundare

Galerie foto

Prefabricate Statie beton Cluj Napoca

Statii betoane