Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Plastic Craiova

Merl Plastic Srl

Prefabricate Plastic Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Merl Plastic Srl - Prefabricate Plastic Craiova.


Compania Merl Plastic Srl are ca obiect principal de activitate productia si distributia unei game variate de produse din material plastic, dupa cum urmeaza:

- Lazi / Navete panificatie;
- Lazi / Navete legume-fructe;
- Lazi / Navete carne, mezeluri, industria alimentara;
- Lazi Navete lactate si branzeturi;
- Custi transport pasari vii;
- Recipiente, canistre, bidoane.

Suntem o companie cu potential maxim fapt datorat implicarii totale in buna desfasurare a activitatilor comerciale intreprinse.

Dorim sa venim in sprijinul clientilor cu solutii complete si nu produse sa fim parteneri de incredere cu rezultate win-win.

Preocuparea permanenta de a asigura partenerilor sai cele mai inovative produse, la un raport optim de calitate-pret, a dus la construirea unei game sortimentale variate, in pas cu cerintele mereu in schimbare ale partenerilor de afaceri. 

De la infiintarea companiei am incercat sa oferim servicii de calitate si diversitate clientilor nostri si astfel s-a ajuns ca in acest moment sa avem o echipa formata din profesionisti, care au un singur scop si anume satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.

Servicii

Realizam prefabricate plastic din:

 Politetrafluoretilena

 Cunoscut sub denumirea comerciala de teflon, fluon, hostaflon etc. si sub abrevierea PTFE, politetrafluoretilena este un material palstic care contine atomi de carbon si fluor intr-o molecula foarte mare si cu legaturi atomice foarte puternice , ceea ce-i confera proprietati remarcabile.

 2. Poliamida

 Cunoscuta si sub denumirea de duramid,nylon etc. poliamida este de mai multe calitati in functie de structura moleculara si de compozitie 
 Principale utilizari : roti dintate, lagare, came, ghidaje, roti pentru carucioare, role transportoare in diferite utilaje din industria textila, alimentara, etc.

Prefabricate Plastic Craiova

Prefabricate Plastic -placi, folii, tuburi, profile, ambalaje, Fabrica plastice, mase plastice, producatori