Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Mixturi asfaltice Chiajna

OYL COMPANY HOLDING AG SRL Statie de mixturi asfaltice Chiajna

Prefabricate Mixturi asfaltice Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre OYL COMPANY HOLDING AG SRL Statie de mixturi asfaltice Chiajna - Prefabricate Mixturi asfaltice Chiajna.


   Societatea comerciala OYL COMPANY HOLDING AG SRL a fost infiintata in anul 2006, fiind axata pe constructia de drumuri, fabricarea de betoane si mixturi asfaltice.

    Un factor valoros al societatii noastre il constituie resursele materiale disponibile: parcul auto, utilaje de ultima generatie, carierele de piatra, statiile de mixturi asfaltice, statiile de betoane, precum si laboratoarele aferente bazelor de producere a mixturilor asfaltice, betoanelor, agregatelor.

    O parte importanta a activitatii SC OYL COMPANY HOLDING AG o reprezinta productia si livrarea de betoane prin statiile de betoane atestate de catre Inspectoratul de Stat in Constructii. Tipurile de beton sunt create in functie de scopul lor, precum si printr-o interactiune continua cu profesionisti, pentru a respecta standardele si cerintele structurale.beton1_400_01

    Materialul de constructie folosit este un compozit, obtinut in urma intaririi unui amestec omogen de agregate, ciment, apa si diferite adaosuri. Betonul este folosit in industria constructiilor, in elemente de infrastructura si suprastructura pentru constructiile civile, industriale, hidrotehnice si ingineresti – drumuri, poduri, baraje, tuneluri.

    Retetele de beton sunt proiectate de specialistii OYL COMPANY HOLDING AG in concordanta cu normativul 012/2007 si normativul C22/1992. De asemenea, compania poate produce, la cerere, beton dupa retetele proiectate de beneficiar.

    Compania SC OYL COMPANY HOLDING AG oferă garanţia în exploatare a betonului urmărind respectarea beton2_400_03procedurilor de mai jos: - efectuând studiile şi analizele pe elementele constitutive: nisip, pietriş, ciment, apă în laboratoarele proprii, determinând principalele caracteristici fizico-chimice; - introducând într-o tehnologie modernă de fabricare cu adaosuri (aditivi); - supraveghind timpii de malaxare şi omogenizare; - transportând în condiţii optime (perioada determinată de timp la anumite temperaturi de fabricaţie); - punând acesta în opera în condiţii tehnice profesioniste (cofraje rigidizate, etanşe, vibrarea betonului, protejarea după turnare etc.); Cele doua statii dispun de un Laborator propriu de gradul III autorizat de Inspectoratul de Stat in Constructii. Deţinem certificate ce atestă calitatea activităţii atât pe plan naţional, cât şi european.

Servicii

  Producem si comercializam o gama variata de mixturi asfaltice.

  De asemenea, preparam betoane (clasa C2,8/3,5 la C32/40) prevăzute în Nomenclatorul Pe Clase De Betoane, Pentru Executarea Lucrarilor De Beton Armat Si Precomprimat - indicative NE - 012/2007 şi betoane de ciment pentru imbrăcăminţi rutiere (BcR3,5 la BcR4.5) prevăzute în Normativul C22/1992.

 

Galerie foto

Prefabricate Mixturi asfaltice Chiajna

Mixturi asfaltice-Lucrari terasamente-Statie de Mixturi asfaltice