Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Lemn Mioveni

Andy Ex Silva S.R.L. - Producator Europaleti, Lazi Fructe, Compost Mioveni, Arges

Prefabricate Lemn Mioveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Andy Ex Silva S.R.L. - Producator Europaleti, Lazi Fructe, Compost Mioveni, Arges - Prefabricate Lemn Mioveni.


   Societatea are ca obiect de activitate productia si comertul de europaleti simpli si dubli, ambalajelor de transport din material lemnos.

   Datorita utilajelor de ultima generatie, pe care societatea noastra le are in proprietate, produsele realizate sunt in conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeana, ceea ce asigura caracteristici de sustinere foarte ridicate.Producator Europaleti, Lazi Fructe, Compost Mioveni

   Andy Ex Silva S.R.L. este certificata pentru producerea paletilor tip EUR.

   Scopul nostru este acela de a aduce pietei de profil un plus de calitate, prin produsele pe care le oferim clientilor traditionali, precum si a celor care se vor alatura colaborarii cu societatea noastra.

   Pe parcursul anilor de existenta, prin profesionalism si cu dedicare totala fata de clientii nostri, ne-am dorit mereu sa le oferim solutii complete pentru spatiul fiecaruia dintre ei. Venim in ajutorul tuturor cu sfaturi, consultanta profesionista si produse de calitate inalta.

   VIZIUNEA noastra este de a contiuna in directia spre care mergem, cu iubire pentru lemn, sa punem suflet in fiecare articol pe care il realizam sau reconditionam, sa continuam cu profesionalism si exigenta, data de experienta sa oferim in continuare consultata si solutiile optime.

   VALORILE noastre le reprezinta pasiunea, priceperea, experienta, echipa, toate unite spre un scop comun, de a oferi clientilor nostri solutii de cea mai buna calitate. Astfel pentru a putea fi un partener de succes in viata dumneavoastra, ne mentinem si asumam acest set de valori care contribuie benefic la indeplinirea sarcinilor noastre comune.

Servicii

   Andy Ex Silva S.R.L. produce si comercializeaza:Producator Europaleti, Lazi Fructe, Compost Mioveni

   1200 / 800     paleti non - euro 

   1200 / 800     paleti euro - epal

   1200 / 1000   paleti

   1114 / 950     paleti

   1350 / 1114   paleti

   600 / 800       paleti

   CP 6              paleti

   CP 9              paleti

   1114 / 1114   paletiProducator Europaleti, Lazi Fructe, Compost Mioveni

   1200 / 1200   paleti

   1450 - 1114   paleti

   (si alte dimensiuni)

   Lazi pentru compost

   Lazi (containere) pentru fructe

   1200 / 1000 / 53 h

   1200 / 840 / 70 h

Galerie foto

Prefabricate Lemn Mioveni

Prefabricate Lemn - cherestea, rindeluire lemn, exploatare forestiera, casa lemn, parchet, casa prefabricata, PAL, mobila, PFL, panouri prefabricate, rasini, materiale sintetice, MDF, OSB