Aplicatie Android Prefabricate Romania

Prefabricate Lemn Bucuresti-Sector 1

DEPOZIT CHERESTEA BUCURESTI

Prefabricate Lemn Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DEPOZIT CHERESTEA BUCURESTI - Prefabricate Lemn Bucuresti-Sector 1.


   Prin activitatea noastră, respectând normele în vigoare privind mediul înconjurător şi ţinând cont de resursele naturale limitate, dorim să atragem atenţia asupra importanţei prelucrării lemnului la un randament ridicat.

   În acest sens punem accent atât pe perfecţionarea continuă a lucrătorilor noştri cât şi pe utilizarea unor tehnologii performante bazate pe implementarea sistemelor de management al calităţii, al mediului şi al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale.

   Încă de la început am pus accent pe calitatea cherestelei produse de noi, fiind recunoscuţi şi apreciaţi totodata pe piaţa lemnului.

   Seriozitatea şi calitatea produselor noastre sunt atuurile principale care ne recomandă!

 

Pentru comenzi si informatii suplimentare,

va rugam sa ne contactati:

0764.226.058

 

Cherestea

Servicii

   Depozitul nostru va pune la dispozitie materiale de constructii din lemn de calitate superioara, cherestea, dulapi, grinzi, capriori si sipci cam tot ceea ce ai nevoie in materie de lemn pentru casa dumneavoastra.
   Avand o experienta bogata pe acest segment, am suplimentat oferta noastra cu asigurarea transportului. Cherestea depozitAvand in vedere ca un mc cub de cherestea cantareste aproximativ 700 de kg, transportul cherestelei este unul dificil, astfel am considerat ca este in favorea clientului sa asiguram transportul marfurilor vandute de noi, in functie de cantitatea comandata asiguram transportul contra cost sau gratuit.
   Astfel, indiferent ca achizitionezi cherestea pentru casa ta, acoperisul tau, terasa, foisor sau mobilier de gradina la noi gasesti lemnul potrivit pentru orice proiect. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si societatilor care activeaza in domeniul comertului cu material lemnos si materiale de constructii, al constructiilor civile si industriale sau al atelierelor de tamplarie.

   Cheresteaua produsă și comercializată este din diferite esențe: fag, brad, stejar, etc.
   Aceasta poate fi în stare verde sau uscată și de asemenea, poate fi produsă pe diferite dimensiuni și calități.
  Cheresteaua provine din lemn certificat, deoarece pe piață, în prezent, există interes crescut pentru producerea și comercializarea produselor certificate care oferă garanția că lemnul utilizat provine din păduri gestionate durabil.


Galerie foto

Prefabricate Lemn Bucuresti-Sector 1

Prefabricate Lemn - cherestea, rindeluire lemn, exploatare forestiera, casa lemn, parchet, casa prefabricata, PAL, mobila, PFL, panouri prefabricate, rasini, materiale sintetice, MDF, OSB