Tigla Bramac

  BramacInvelitorile Bramac, cu o dezvoltare si maturitate tehnica deosebita, asigura modelelor de ţiglă un program intreg si unic de tigle deosebite şi complementare ale acestora.

  10 avantaje pentru tigla Bramac

 1. In comparatie cu alte materiale folosite ca Invelitori, rezistenta tiglelor din beton creste pe o durata de pana la 50 de ani si asigura astfel o durata mai mare de viata tiglelor Bramac.
 2. Bramac Isi supune constant sistemele de Invelitori unor teste desfasurate In cel mai mare canal de vant al Europei. Rezultatele o dovedesc: tiglele Bramac ofera siguranta si protectie si In cazul unor precipitatii extreme.
 3. Conditionate de modul de fabricatie, acoperisurile Bramac sunt vizibil mai putin afectate de pagubele cauzate de furtuni. In cazul In care este nevoie, va pot fi oferite solutii suplimentare de siguranta Impotriva intemperiilor.
 4. Datorita densitatii, acoperisurile Bramac sunt foarte rezistente Impotriva grindinei si a altor solicitari de aceasta natura. Daca va fi totusi cazul, piese individuale vor putea fi schimbate fara probleme.
 5. Cu o densitate Inalta, tiglele Bramac nu sunt patrunse de umiditate, cum ar fi de exemplu roua, si sunt astfel protejate de pericolul Inghetului.
 6. Tiglele Bramac se remarca deja din faza de productie prin consumul scazut de energie si Indreptatesc Bramac sa fie primul ofertant de sisteme de Invelitori care sa poarte certificarea IBO.
 7. Controlul atent din perioada productiei are drept efect uniformitatea aspectului placut al tiglelor Bramac. Se exclud intensitati oscilante de culoare cauzate de materia prima sau diferente de greutate.
 8. Bramac ofera sisteme de Invelitori complete de la A-Z. Pentru fiecare model de tigla, Bramac ofera un program original care cuprinde piese speciale si accesorii.
 9. Tiglele BRAMAC ofera un excelent raport pret - performanta. Cereti o oferta - veti fi placut surprinsi!
 10. Bramac Inseamna calitate si inovatie. In 40 de ani au fost produse peste trei miliarde de tigle asezate pe doua milioane de case. Iar numarul creste zilnic.

 

  MATERIAL-Numai cel mai bun lucru e destul de bun. Bramac foloseşte numai materii prime de înaltă calitate: nisip spălat şi sortat, apă, ciment Portland şi pigmenţi anorganici. Din aceste materiale se produc ţigle din mortar de ciment. În comparaţie cu alte materiale de construcţie, rezistenţa ţiglelor creşte permanent, astfel că ţiglele Bramac au o durată lungă de viaţă. Producţia acestor ţigle este complet automatizată şi nu rezultă emisii poluante. Eventualele diferenţe de culoare se explică prin utilizarea unor materii prime naturale. Aceste diferenţe pot fi cauzate şi de factori poluanţi sau de procedee tehnologice în timpul prizei mortarului de ciment. Factorii climaterici le atenuează în timp, iar acesta nu reprezintă un defect. Factorii de mediu pot, de asemenea, influenţa nuanţele ţiglelor.

  UTILIZARE-Ţiglele Bramac pot fi utilizate pentru orice acoperiş cu pantă peste 15°, pentru acoperişuri cu una, două sau patru ape, în orice zonă de climă şi la orice altitudine. Sunt disponibile 8 modele şi 8 culori. Formele şi culorile ţiglelor Bramac vă ajută să vă îndepliniţi dorinţele.

  CALITATE-Bramac acordă la toate ţiglele o garanţie de 30 de ani pentru rezistenţa materialelor şi rezistenţa la îngheţ. Ţiglele Bramac au fost distinse cu marca de calitate a Uniunii Uzinelor Austriece de Beton şi Prefabricate şi cu marca de calitate Austria şi au fost supuse expertizei conform cu EN 490/491. Calitatea unitară şi ecologică a ţiglelor Bramac a fost confirmată încă din 1999 cu marca IBO.

  REGULAMENTE ŞI NORME VALABILE

 • STAS 10101-92
 • NORMATIV NPO 19-97
 • NORMA EN490
 • NORMA EN491