Gardul prefabricat din beton, solutia facuta sa reziste 50 de ani

   Trebuie sa ne ingradim proprietatea si nu prea stim ce gard sa alegem. Am vrea sa aiba un aspect placut, sa fie ieftin, sa nu necesite intretinere, sa se construiasca repede, sa fie durabil si sa ne ofere intimitate. Exista oare garduri care raspund tuturor acestor cerinte? Da, acestea sunt gardurile prefabricate din beton.
   O parte din producatorii autohtoni ofera, pe langa vanzarea elementelor din beton, si montajul acestora. Unii dintre ei vin in intampinarea clientilor oferindu-le o solutie completa de imprejmuire prin confectionarea si montarea portilor metalice, ajutandu-i astfel sa economiseasca timp, energie si bani.
   Gardurile prefabricate din beton au si alte avantaje: sunt bariere fonice si stavilesc viscolirea zapezii.
   De asemenea, unele probleme de consolidare a solului se pot rezolva prin montarea gardului pe soclu. In general, gardurile rezidentiale imita zidariile din piatra si caramida sau confectiile din lemn, elemente de care suntem legati ancestral, iar gardurile industriale au aspect simplu, rectangular.

   Diversitatea acestor modele creste foarte mult prin colorare si prin urmare cresc posibilitatile de integrare armonioasa in orice peisaj.
   In plus, combinarea elementelor de gard prefabricate din beton cu confectii metalice (grilaje, porti) poate satisface orice imaginatie.
   Unde gasesti garduri prefabricate din beton calitative si accesibile?gardbetonprefabricat_400

   O jumatate de secol. Atat rezista fara sa sufere modificari gardurile prefabricate din beton din gama pusa la dispozitie de Konkret Line, compania care iti ofera solutiile ideale pentru o imprejmuire a proprietatii rapida, solida si eleganta, la preturi accesibile si calitate premium. 

  Konkret Line si-a propus sa aduca pe piata romaneasca de profil modele occidentale de garduri prefabricate din beton, nu doar construite din materii prime speciale si aditivi de ultima generatie, ci si imbunatatite cu o estetica aparte.

   Calitatea produselor oferite de Konkret Line vine atat din materialele folosite, prelucrate pe baza unei tehnologii actualizate si a unei experiente indelungate de productie, cat si din calitatea si versatilitatea modelelor britanice.

   Konkret Line are in spate o echipa care isi trateaza clientii cu seriozitate si profesionalism, le asigura consultanta tehnica gratuita, precum si servicii de cosmetizare a elementelor prefabricate din beton, transport si montaj.

   Konkret Line detine certificatul Royal Cert pentru indeplinirea standardelor britanice de management al sistemului si organizare in procesul de productie a gardurilor prefabricate din beton.

 

   sursa: ziare.com